chilla på en godispåse

Underbart väder, underbara människor! Började dagen med balett med lilla Rosa, hon är så gullig. Hon körde slut på våra sista krafter men Jenny fick oss att bli positiva,hihi. På svenskan såg vi på den danska filmen "Bänken". Riktigt spännande asså! Fast det kanske bara va jag som tyckte det,hehe.
Efter den långa och rätt roliga skoldagen( för att inte tala om skämtet "lill-galten" hahaha!) så drog jag och Majsan ner på stan och tandläkarbesök. Inga hål i majas tänder inte och vi firade med godis, höhö. Sen skämde vi båda ut oss, hihi men det va roligt. Vi satt i S:t per gallerian och luffade med våran påse tills den tog slut och vi begav oss genom gallerian till HM för att kolla på solbrillor. Tog bussen hem och käkade en äcklig korv. Förlåt mamma.
Har nu spårat på msn tillsammans med vickan och ska väl försöka börja på matten snart, vilket jag inte har ork till. Suck. Aja prov på torsdag och det ska jag väl få VG på! Morr på mig.Nej nu flamsar jag, tyst med mig.

Puss på er mina få men fina läsare! (:

/Gabriella

Like a candle in the night, that's how I found you

Ny dag, nya möjligheter. Vädret är inte direkt vackert, mulet med regn i luften, sisådär 4 plus. Hade tänkt städa mitt rum men det blev inte så, blev tyvärr fast här vid datorn med fixande av denna blogg. Planerna för idag är att bara ta det lugnt, kanske kolla lite konståkning, riktigt spännande i herrfinalen igår! Men nu synade mitt öga tv-tablån och insåg att eftermiddagens konståkning precis passerat mitt öga, attans. Och ny börjar solen komma fram utanför fönstret, gud vad härligt!
Senare i eftermiddag ska jag till johanna med päronen på middag och Heimat. Vi ska väl göra som vi brukar, mysa,prata och ha det trevligt. Efter middagen ,och efterrätten som johanna tror stort på, ska vi till elli och ha tjejkväll, kul!

Nu ska jag kanske börja dra mig härifrån och göra något nyttigt./Gabriella

hej nyskapade blogg!

Hejhej. Jag började små tröttna på min förra blogg och behövde något nytt. Kommer försöka vara aktiva på denna blogg också även fast att jag för tillfället inte orkat fixa designen,men sådant kommer.

puss!
/Gabriella

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0