hey, it's time to shine

Elitskiva igår då. Var riktigt roligt men jag kände mig nog lite obekväm där jag var iklädd tyllkjol och ett vitt face (Jag var den vita svanen ur filmen "Black swan"). Men hey, man lever bara en gång. Musiken kunde varit bättre men det "nya" BJ ser bättre och känns lite fräschare iaf. Sov 3 timmar eftersom magen min bestämde sig för att hata mig för en stund. Jag gick upp alldeles för tidigt och åkte sliten till skolan för svenska c. Chillade i skolan en stund innan jag åkte hem för att sova 20 min med älskling. Sen ville den hungriga simon ha frukost så jag fick dra mig upp men fick iaf lite sol idag! Känner att grunden för sommarbrännan börjar komma till skott.

Imorgon gifter sig prins william med kate och jag kommer nog vara en tönt och sitta där och titta på alla pampiga saker och stirra som resten av världen. Jag vet inte vad jag tycker om storslagna och omtalade giftemål men så länge dem är kära så är jag nöjd.

Dags att ta sig lite juice och försöka återfå färgen under ögonen, ser ut som att jag mosat svartvinbär..så mörka är mina påsar.

Mors.
Kommentarer
Postat av: Maja

Du va så fin, ni va så fina! Och jag hade så kul!

2011-04-29 @ 01:03:14
URL: http://fastjagvetinte.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0