Jag är en vampyr..nanana


Klockan är 19.09 när jag skriver detta och en katt sitter och njuter i mitt knä. Jag har dock inte börjat med läxorna än men det ska ske snart, annars lackar väl päronen.. Skola idag like usual, ny vecka och en lapp sade att min klass ( S2IDD) får sina skåp på fredag..Fatta FREDAG!? Ska man behöva gå och släpa på en massa skit en vecka till??? Palla liksom. Jaja vi får dem iaf så man ska kanske inte klaga allt för mycket.
Balett imorse och man var ju lagom pepp.  Efter spända rumpor och stretch så fick man äntligen duscha av sig, folk som inte tror att balett är jobbigt är dumma i huvudet,hihi. Efter Michael Jackson musik traskade vi till skolan för att ha svenska. Kom några minuter försent men gjorde det man skulle göra iaf. Jag kommer ha det latch när resten av klassen läser "Flugornas herre" för jag har redan läst och gjort ett arbete om den, moahaha. Och tro inte att jag tänker hjälpa er..mihi. 
Samhällskunskapen var tråkig som vanligt och vi repeterade bara. Idrottmentorn var rolig, mestadels för att Zlatan är skön. Satt sedan och snackade med Yas, det var trevligt <3. Höll på att glömma min väska så jag fick springa och hämta den, skynda till bussen och kom försent till Åhléns där jag skulle träffa amanda. Vi gick och fikade like usual på Landings, haha tantcafé jag vet men vafan vi är ju coolingar. Efter många timmars prat och skratt ( mest om killar,haha) så kilade vi till slottsbacken och fotade lite med min lilla kamera. Sen skildes vi åt vid Amandas mammas jobb och jag traskade hem och satte mig här. Redigerade lite bilder och har nu lyssnat på Erik Hassle, Markus Krunegård och mer MJ <3.

Tack för idag finaste amanda <3 Du, Jag och Julia kommer ha det bäst i helgen!

Nu ska jag redigera lite fler bilder och sen lovar jag att plugga!

Pussokram

/Gabriella

skoltrött eller vad..

Jag har nu gått tre hela och riktiga dagar i skolan och snacka om att jag redan är skoltrött. Varje dag när jag kommer hem från skolan fryser jag och är dödstrött. Däckar alltid i min säng och vaknar sedan en timme senare, tröttare samt med huvudvärk. Jag måste skaffa mig lite bättre rutiner tror jag. Dock har skolan överraskat mig med hittills rätt bra lärare. Visst det finns fortfarande de man vill slippa likaså ämnen men det är bara att hålla sig i kragen och stå ut.

På något konstigt sätt längtar jag till hösten och sen vintern. Vill känna den där värmen som möter kylan och all den gemenskap som kommer tillbaka år efter år. Kunna ha mysiga halsdukar och koftor och inte behöva svettas ihjäl bara genom att gå ut genom dörren. Jag har också funderat på att köpa uggs( se bild). Jag skiter i hur fula folk tkr de är, de är fan skitsköna och jag vägrar att frysa fossingarna av mig!


Jag ska också få in lite kosing så att jag har råd med dessa samt lite höstplagg, får se hur det blir med den saken,hehe.

Nu ska jag chilla med tredje twilight boken och dricka varmt te! Har fan ont i halsen...not good!Puss!
/Gabriella


17 år i staden där jag växte upp

Efter två förvirrande dagar har det äntligen blivit helg. Gårdagen spenderades med att ja först vara i skolan och ha lite lektioner med gamla och nya lärare. Matteläraren och Psykologiläraren verkar jätte bra. Kanske kommer jag klara Matte B ändå,heja mig. Hur bra Jenny är i matte så kändes det som att iaf jag behövde en förändring och den förändringen blev en ny lärare. Jag tror att jag kommer lära mig saker jag kanske inte skulle gjort med Jenny, men det betyder inte att hon är dålig. Jag tror också att Psykologi kommer bli ett av mina favoritämnen i år, eller jag hoppas det iaf.

Nästa vecka drar allt igång på riktigt och enligt Ferro så ska vi få skåp på måndag eller tisdag, hoppas på måndag!
Nu ska jag packa ner lite saker och bege mig till knivsta.

* rubriken är ifrån Veronica Maggios låt "17 år".

Puss
/Gabriella

school..

Underbart! Celsius slår till igen och första dagen blir en oorganiserad dag. Inga skåp( för de håller på att byta lås så att vi ska kunna få en nyckel istället för hänglås samt en dator,hihi), inga böcker och matköerna var ju ett skämt. Ledet gick ju fan förbi lärarnas matrum( vilket är en liten bit bort,haha). Inte blev dt bättre av att man gick och släpade på tunga anteckningsblock och fick skriva en liten uppsats första tyskalektionen. Hej då tyska säger jag då bara! Visst läraren verkar ju helt okej men det är ju sjukt svårt och inte tänker jag lägga ner mer tid på att försöka förstå åtminstone lite.

Nu ska jag käka en snabb frulle och sen dra till skolan för min underbara tyskalektion som väntar! Gud så roligt!
* Jag hoppas ni förstår att jag är ironisk så det osar om det.

Puss
/Gabriella

söndagen den 16 augusti 2009

Just i denna minut är jag hos elli och hon flyger runt som en torped och städar sitt rum samt badrum. Hon har skapat ordning och reda i sin garderob och dt ser riktigt snygg ut! Vi ska väl ta och tjocka oss snart och have a good time (:

Nu ska socialisera lite!
Puss från oss <3

/Gabriella

en sommardag i augusti

Idag har jag moppat till skarholmen med agnes <3. Vi käka kaka och drack saft vid vattnet samt lyssnade på musik. På bryggan intill oss låg dt en kille som vi hela tiden trodde skulle ska självmord elr nåt, för han verkade rejält nere. Men som tur var så slocknade han bara i solen. Kanske var han lite bakis elr något.
Efter att ha pratat om allt mellan himmel och jord och ätit upp kakan så moppade vi till ekeby och dt var dags för mig att repa inför dansframträdandet på onsdag. Är lite mer pepp nu, bara dt inte blir regn!
Efter repet som gick bra så köpte jag och agnes tjockismat, åkte till berga och satte oss och käka. Efter massa skratt, lek i lekpark och körning av moppe så sade vi adjö. Tack för idag älsklings agnes! <3Nu ska jag snart sova, är helt slut!

Puss!
/Gabriella

Fredag

Hej hopp i stugan! Just nu är jag hemma hos carin och hon springer runt och leker med min kamera. Tjoho tänker jag som får massa roliga bilder,hihi! Vi har tjockat oss med chirre samt nyttiga nektariner och kollat på film, " Vi hade iaf tur med vädret-igen". Den var rolig och bra. Vi har nu bäddat och checkat internet som varit dött men började funka efter midnatt, jippi.
Nu ska vi nog snart börja förbereda oss för läggdags och ta lite fler roliga bilder, höhö.

Godnatt och sov gott mina få läsare.

/Gabriella

RSS 2.0