Efter solsken kommer regn, nej nu blev det fel

Jag har på sista tiden sett livet som en skör tråd. Så fort någonting känns dåligt så går den där lilla tråden av och man faller rakt ner i ett svart hål. När det är som bäst och finast är tråden spänd men ändå avslappnad,och solstrålarna skiner på den lilla tråden och reflektionen är ett skimmrande guld/gult ljus. På sistone har den där livstråden varit sladdrig och osäker, ska den bära eller brista? Jag vet inte varför, tårar har fallit men inte av sorg utan av oro, stress och känslan att man inte duger. Jag vet ju att jag inte borde känna såhär just för att jag egentligen inte har något att oroa mig över, men varför händer det då? Oron att förlora vänner som man vet alltid kommer vara där, men om det händer, går då mitt hjärta i tusen bitar eller fortsätter det slå och känna så som det alltid varit? Många frågor som borde bli besvarade, men på vilket sätt? Där skapades ännu en fråga. Suck detta borde ta slut snart.
Som tur är så har jag äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov, snacka om att det är underbart! Men hemskt nog så känner jag inte den där lättnaden jag kände för exakt ett år sedan, synd faktiskt. Men men vad ska man göra åt saken, le och låt sommaren flöda med sig värme!

Idag besökte jag eriksberg igen, det var lovley. Fan, jag saknar det där stället..
Tog sedan bussen i regnet hem till amanda. Fika,prat och fixande av album och makeover. Alltid lika rolig! I ditt sällskap känns allt så mycket lättare, hihi <3

   

Nu ska jag fortsätta redigera bilder och sen fixa en liten present till moa som fyller 5 år och ska firar imorgon! Julia och jag ska vara lektanter till små söta, hyperaktiva små barn! <3 hihi

Puss!
/Gabriella


om sommaren kunde bli lika fin som du

jag har alltid undrar över filosofi. Alla har ju en egen filosofi om hur saker och ting ska vara och är, men ändå finns den en kurs i filosofi. Okej att det kanske mestadels handlar om olika filosofer och vad de tänkte och tyckte om saker och ting, men ändå. Det är ju konstigt på sitt sätt, att lära sig om någon som trodde på något man själv kanske inte alls tror på. Aja det är knas tycker jag. Och den utbildningen går jag, haha.

Sitter just nu och kollar min planering inför sommaren och upptäckte att det jag trodde var lätt att planera kanske inte kmr funka!
  • Ju-jutsuläger den 28 juni- 4 juli, skitkul skare bli!
  • Tänkte planera in Bergshamra men vet inte om det kmr bli av nu!! Lägret kom ju lite dumt planerat där vi tänkte åka. Men men detta måste funka!
  • Hemma i ett antal veckor och lär ju dra någonstans med päronen(hur mkt jag inte vill).
  • Sola sola sola! Bada bada bada! Ett stort måste! 
Lyssnar just nu på Erik hassle. Han är underbar och jag vill veta hur han skriver så bra låtar, vilket många andra artister också gör. Varför fick inte jag gåvan att kunna sjunga och spela instrument bra? Jag fick dans, fast det är ju iofs underbart. Uttryckning genom kroppsspråk och rörelse. Ett språk alla förstår.

If a bird can sing with a broken wing
Youll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Dont give up, you will make it


/Gabriella

RSS 2.0