om sommaren kunde bli lika fin som du

jag har alltid undrar över filosofi. Alla har ju en egen filosofi om hur saker och ting ska vara och är, men ändå finns den en kurs i filosofi. Okej att det kanske mestadels handlar om olika filosofer och vad de tänkte och tyckte om saker och ting, men ändå. Det är ju konstigt på sitt sätt, att lära sig om någon som trodde på något man själv kanske inte alls tror på. Aja det är knas tycker jag. Och den utbildningen går jag, haha.

Sitter just nu och kollar min planering inför sommaren och upptäckte att det jag trodde var lätt att planera kanske inte kmr funka!
  • Ju-jutsuläger den 28 juni- 4 juli, skitkul skare bli!
  • Tänkte planera in Bergshamra men vet inte om det kmr bli av nu!! Lägret kom ju lite dumt planerat där vi tänkte åka. Men men detta måste funka!
  • Hemma i ett antal veckor och lär ju dra någonstans med päronen(hur mkt jag inte vill).
  • Sola sola sola! Bada bada bada! Ett stort måste! 
Lyssnar just nu på Erik hassle. Han är underbar och jag vill veta hur han skriver så bra låtar, vilket många andra artister också gör. Varför fick inte jag gåvan att kunna sjunga och spela instrument bra? Jag fick dans, fast det är ju iofs underbart. Uttryckning genom kroppsspråk och rörelse. Ett språk alla förstår.

If a bird can sing with a broken wing
Youll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Dont give up, you will make it


/Gabriella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0