I dessa mysiga och snöiga tider

Lovet fortsätter och jag fortsätter att göra ingenting. Myser med simon, fina vänner och familjen. Idag anlände även en ny familjemedlem i form av en 46 tum LED tv, softa puckar! Dags att börja kolla lite mer på film, hoho. Idag har jag även varit hos min vän carin, det var ett bra tag sedan jag såg den bruden. Jättemysigt med massa prat, det behövdes! Puss!

Har denna vecka slängt in simon i östermalmskretsen i form av min släkt. Otroligt god middag och en helt okej kväll. Annars handlar mitt lov att ta igen den sömn jag aldrig fick under höstterminen hehe, dock i form av att vända helt och hållet på dygnet och återgå till mitt nattuggleliv hihi.

Nu ska jag kolla på nya teven och mysa med en kopp te, det gillas.


Världens bästa. Puss!

WALLA WALLAAAA

Revolution! Gabriella har skaffat skype för ca 20 min sedan hahahha, wow. Nu kan jag prata gratis med martin och slippa oroa mig att mitt abonemang går i taket, TJOHO!

Här är lite bilder från denna otroliga julafton hoho. Biljard och julklapparna dominerade hihi. Har ställt om lite grejer på kameran tack vare bror min, så kan det gå när jag inte har alla indianer i kanoten.


God jul och puss

Julafton! Har vaknat med min älskling bredvid mig. Fick koppar och te i klapp av simon, så fint! Puss och tack! Han fick ett collage jag gjort, mycket fint om jag får säga det själv.
Vi firar även 5 månader idag <3 älskade du.
Nu kommer släkten!

God Jul till er alla! :)

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Sista julavslutningen ever idag, iaf för nästan alla 92:or. Bra och dåliga nummer i aulan om du frågar mig, vi har några stjärnskott, ett saknades dock. En liten Lars Winnerbäck tolkning, rihanna m.m. det var iaf grymt. Jag satte starkt VG på filosofi provet och fick för första gången höra att en lärare är stolt över mig, det gjorde min dag, förutom att jag fick ha det otroligt bra med yasmine. Sedan träffade jag simon en stund, mådde lite bättre av det men det sista stressen och pressen släpper inte..that sucks. Men imorgon ska jag iaf ut och dansa loss lite, BJ men klassbrudarna och jag ska lägga allt jobbigt på hyllan och bara njuta lite, det känner jag att jag förtjänar. Ska vara katt med rakt och glansigt hår, lugg, fränt smink och mitt nya linne från lindex...mmm.

Nu: redigering av bilder, musik och sen kanske en liten film. Har ju trots allt jullov, så jag längtat.

Bilder från idag:


This = love

Julshow på Katte. Lurade Joel ordentligt haha, förlåt men det var kul! (A)
Yasmine och Astrid ägde och det var många riktigt roliga nummer! En sådan show skulle aldrig fungera på celsius, hujedamig i så fall.

Idag hade jag en till dag som man bara degar i skolan. A,Y och jag pratade lite för länge med pelle..hehe..så vi råkade strunta i geografin..gud så tråkigt! eller...hehe. Sen drog jag hem och efter lite ändrade planer som gynnade en människa och missgynnade en annan (lördag mandarinen, om inte, så snarast möjligt!! <3).
Fixade hemliga saker med en hemlig person haha. Skämt och sido, sprang runt på stan i snöyran med max och letade klappar. Vissa människor är ju omöjliga, men det lite övervägande så kom vi på en bra klapp. Jag hoppas du kommer bli glad.

Imorgon blir det en lektion, stan och mys på kvällen med syster, sicken underbar fredag! Sen får vi se hur helgen blir...har ju faktiskt inte fått någon information var vi ska vara...satte...

Nu: Lite NK och musik.

Bilder från Katte.

with your inner strength

Tre år. Snart tre hela år har jag känt dig. Du var först en klasskamrat jag inte hade vidare större uppfattning om, en glad och framåt person som med den andra halvan amina blev klassens energiknippe som spred glädje som ni gör än idag.
Vi hade valt samma idrott och det var där vi efter ett tag kom i kontakt med varandra, genom dansen. Av en ren slump klädde vi oss tre i lila och bildade dansgruppen PDC. Det var då jag började få en bild av vem du verkligen var och är.
Vi har haft våra ups and downs men summan av allt har lett till en stark vänskap. Vi är otroligt olika men kanske har det blivit vår styrka, att vi klarar motgångar just för att vi båda vet att vi är två personer som bryr sig.
Under den tiden jag mådde som värst, även om det kanske inte märktes, så var du ett enormt stöd. Din ärlighet fick mig att faktiskt inse att det är som det är, it sucks, men upp igen och gör något åt det. Och de komplimanger jag fått och det peppande du har givit mig har gjort mig till en mer mogen människa.
Vi har båda mognat något ordentligt och det är kanske därför vi fungerar så bra.
Du är min snygga afrikan som man kan skratta och gråta hos, någon som finns där, vilket är underbart.

Love you girl, du är stark, vacker och alldeles alldeles underbar, glöm inte det!<3
Studenten nästa!


D.Ö.D.

Febrilt filosofiplugg sedan jag kom hem runt 6. Okej jag har haf pauser, några längre än andra men ändå. Nu är klockan alldeles för mycket och jag blir med största sannorlighet hemma imorgon för att plugga a****t av mig...dööd åt detta slutprov..

Redigerade lite random bilder idag bara för att ta en paus i alla konstiga och flummiga filosofier..njut eller spy haha.


*Finn ett fel och du vinner en kaka...elr något..
Videon som skola spelas när du ser bilden ovan, haha!


Nu ska jag däcka i min säng. Godnatt.


Kärlekens tunga

En underbar helg. Den var verkligen helt perfekt. Läkte och typ helades där ute, där mår jag som bäst. Har också prövat på ridningens värld igen, det var nästan magiskt. Längesen man fick rida barbacka på en islandshäst och bara njuta liksom, lite av en ny upplevelse. Har febrilt pluggat filosofi idag, det gick sådär, får plugga skita mycket imorgon, för på tisdag smäller det, hua.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och stänga mina ögon och bara njuta. För i natt ska jag bannemig sova, så djupt jag sovit hela helgen, bredvid dig. Du underbara fina.


* google

Not so old

Tänkte bara visa en liten goding såhär i denna mörka vinter.

Min finaste aminii, love you girl! <3imorgon är imorgon, idag är idag. lev nu och inte sen.

Igår var en bra dag. Vanlig skoldag och sen föreställning på kvällen. Den var helt okej, gillade första akten bättre än den andra men i sig var det väldigt intressant och nyskapande. Åkte sedan hem och träffade min kusin från sundsvall, det var väldigt trevligt. Te och prat och sådan där allmän mysfaktor, synd bara att det inte varade längre.

Idag är det onsdag. Jag har ont i kroppen och min mage tycker verkligen om att knyta sig som en näve och allmänt göra ont. Kul. Måste fixa min eng c redovisning idag, pixel perfect, jo tjena. Sen blir det möte efter min tröffa PLP-lektion och sen ska jag möta upp syster min och fina simon.

Dags att fokusera på religion, nu är nu. Jorå.


*bilder från cullbergbalettens hemsida.

your hand in mine

Lätt skoldag. Härliga människor. Ångest över fel saker, jag blev arg för en stund. En otrolig röst på mtv gjorde att jag orkade mig till friskis för att köra medel med JV. Det var jobbigt och jag dog för en stund.
Nu ska jag lyssna på musik och allmänt tycka synd om någonting jag inte vet haha.

Imorgon ska jag på Cullbergbaletten med moder jord, fint det.
På fredag ska jag få överraska min älskade melvin! <3 hihi


handens fem fingrar

Tre dagar med bara massa kärlek. Brist på pengar men rik på kärlek. Det var verkligen vad jag behövde. Är väldigt less på saker och ting just nu, inte så att allt brister utan mer irriterad. En inre ilska liksom. Ska försöka hantera den på bästa sätt och inte låta den gå lös på folk i min omgivning, om så hänt ber jag om ursäkt.

Ny vecka om bara några minuter. Ska försöka få lite sömn och vila ryggen. En spikmatta vore heaven!


collage

Då var bilderna framkallade. Mitt collage är under konstruktion och min fina vita vägg kommer inom en snar framtid att prydas med många vackra bilder! Funderar också på en lite förändring och då kanske en lite uppoffring, men det är det värt, det vet jag. Får fnula lite på det.

Mitt liv är för övrigt inte särskilt intressant för tillfället. Skolan är prio ett just nu, jag har inte råd att faila ett år till, never. Så jag arbetar i min takt, får saker gjorda och lever lite i en egen bubbla. Kalla det osocialt men det är så mitt liv fungerar just nu.

Nej dags att fokusera på något annat, får se hur morgondagen artar sig.


RSS 2.0