Collide

När solen skiner och värmen börjar komma tillbaka och människor fyller badställen med grillar och glatt humör sitter jag inne och pluggar....kul. Har man satt sig i skiten får man ta sig därifrån. Ska sammanfatta två kapitel i samhällskunskap eftersom att senila jag har glömt bort var jag lagt min sammanfattningar av det ena avsnittet -.-
När jag så flitigt jobbat med detta ska jag kanske träffa min vän JV, hemkommen och glader från Norge. Imorgon blir det ännu mer plugg och sedan mys med simon <3

Här kommer lite bilder från tja, dagar ur mitt sommarlov.


Världens bästa killkompis!


<3


Peace


ohohoooo

Förkylningen börjar ge med sig och jag känner att krafterna börjar komma tillbaka! Jag är glad och känner mig glad, det var ett tag sedan jag verkligen kände såhär. Det är skrämmande men otroligt bra. Sommaren har gjort mig hel igen, eller nästan iallafall.
Nu ska jag packa det sista, bli hämtad av el pojkvänno ( ja tro det eller ej) och sedan bara ha det underbart med mina favoritpojkar!Peace!

missing you

Man kan inte vara allt annat än glad just idag. Skallen värker och förkylningen verkar varken bli bättre eller sämre. Dock har jag gjort något som just nu är så extremt bra och så himla skrämmande. Men mitt i all rädsla så finns det hopp, hopp om något nytt och bra. Tack för att du finns och att jag nu har hittat rätt. Du får mig att andas.

24 juli 2010 <3


BBH

Har ni någon gång känt att när något känns helt galet och du tror att det inte finns någon väg ut, då finns det personer som är så underbara och bara lyssnar. Jag har en sådan vän, han heter martin. Martin är lite smått galen ibland och väldigt bra att slåss med, men han lyssnar och är en så otroligt smart person. En underbar vän, världens bästa killkompis. Vad skulle jag göra utan honom. Genom honom lärde jag känna en fin person, en person som får mig att andas. Fina fina vän, fan va bra du är.


sunday bloody sunday

Galen vecka, galet rolig dock. Spontana grejer som gör livet så sjukt värt. Underbara människor och otrolig musik, musik som berör själen liksom. Fest och åter fest, alkohol och åter alkohol...blir träning snart asså, bort med överflödigt fett och in med muskler! Ska nog ut och jogga imorgon (idag) samt köra lite styrka...OM det inte är för varmt. Dags att ta tillbaka det jag förlorat!

Nej dags att sova, antingen i min säng eller päronens, den ser lockande ut....180 säng eller 90...svåårt...*så jävla tung torsdag, love u girl!

Peace

en tid vi alla kommer att minnas

Gräsö 2010, lycka till i USA David!Tack för en underbar helg! <3


water and sunshine

Hej!
Har inte varit så aktiv här, sorry about that. Sommarlovet är verkligen här och jag utnyttjar varje dag till att umgås med fina vänner och njuta av det underbara vädret, värme och sol! Kom hem från gräsö i söndags efter en helg fylld av galenskaper, övervunnen rädsla och massa underbara människor. Åkte dit för att ha en liten avskedsweekend för vår vän David som åker till USA på onsdag, blir borta i ca 11 mån, Gaaalet. Vi kommer alla att sakna honom otroligt mycket! Kommer lägga upp bilder imorgon (idag om några timmar när de är redigerade och klara). Imorgon (idag) ska vi ha det riktiga avskedet av David, på bryggan med glass och mys. Tårar kommer fällas, det känner jag på mig.

Nej dags att fixa lite med några bilder och sedan gå och lägga mig :). Sömn behöver man också!

Peace


green eyes

Precis hemkommen från en riktigt mysig kväll hos världens bästa Johanna. Åt jordgubbar, kollade Uruguay-Holland matchen och såg Holland spela riktigt bra, go go! Sedan såg vi en mysig film, åt chips och drack ett underbart gott vin, det gillar vi. Mycket prat och små historier delade vi med oss. Några idioter hade snott Johannas väskor på Peace and Love så kläder och lite smått och gott försvann, vilka kräk! Usch!!
Har även flyttat om i mitt lilla sketna rum idag, ser mindre ut men minnen försvinner och kanske blir mardrömmarna färre. Känns skönt. Senare i sommar blir det total förändring då jag byter rum med pappas arbetsrum, längtar!

Nej dags att lyssna vidare på underbar musik och pyssla i mitt rum, kanske tänder jag ett litet ljus.Peace

Yellow

Tyvärr blir det inte mycket till uppdatering här på bloggen. Har mycket inplanerat just denna vecka vilket gör att datorn inte blir min första prioritering, dock väldigt bra. Här kommer i alla fall lite bilder som jag snabbt redigerat. Imorgon blir det träff med brudarna och sedan volleyboll på fyrishov, får hoppas mitt lilla knä håller. Efter att en flaska sprit träffat knäskålen på bussen hem från ålandsbåten och att jag så duktigt vurpade med cykeln på väg hem från vinnars för en stund sedan, mår inte knät sådär superbra. Men med vila ska nog allting fixa sig, som allt annat...mucho att tänka på asså...


RSS 2.0