untz untz untz untz...

Inte okey att vara R I K T I G T rastlös en måndag. Okej jag hade 1 ovärd lektion och vädret var dunder men liksom, skutta omkring i sitt E X T R E M T stökiga rum klockan 22 och framåt, är ganska onormalt. Fast, vem är normal egentligen? Inte jag iallafall. Uppsatsen har gått långsamt men en liten bit på vägen har jag kommit iaf, höhö. Imorgon är det lins-dagen, vilket innebär linser i mina små sketna ögon och linsundersökning efter el skolo. Sedan väntar det lite andra grejer också, klump i magen säger jag bara..

Nej dags att lägga sig och få sin skönhetssömn! Imorgon blir det åka av! Fast nej...kan någon hejda mig.mreowr, me like your music.


Don't listen to a word you've heard

Sliten helg. Inte mycket sömn men mycket kul!
Pluggkvällen hos julia i fredags slutade med att två rastlösa tjejer (varav en med ett svullet öga) tar sig fort som f*n ned på stan och S3IDD:s skiva på Stadsteatern. Värdelös lokal, eller rent utav F A R L I G! Men kul var det om man bortser från lite saker. De trötta tjejerna somnade så fint hos flickan Julia och på lördags morgonen vaknade de trötta med glada. Åkte till stan och mötte upp några personer för operation överraska Joel (bilder kommer senare). Yas och jag har planerat detta ett ganska bra tag och hade ju hoppats på massa människor!!! Men 7 underbara människor (inkl. Y, jag och J) firade vårat barn <3. Han fick världens bästa och snyggaste tröja och efter massa prat, skratt och mys åkte folket hem från mitt hem. Föreställningar lördag-söndag, filmmys hos Vinnars efter första föreställningen, inte mycket sömn men vi har det destå roligare tillsammans med det lilla gänget som samlas. Föreställningarna gick väl sådär, mucho bättre på lördagen. Söndag talar vi inte om hahaha. Men kul var det.
Trött och sliten efter helgen och nu är det dags att fortsätta skriva uppsats..just got to do it!Underbar artist. Underbar röst. <3

Skolkampen 2010

Här kommer bilderna :)Grattis ELID1SA! :)

men kuuuuuuuuul

Ja men kul att när lilla jag för en gång skull mår en ANING bättre och känner att nu, NU kommer friskheten tillbaka DÅ smäller det och lilla jag får skitont i bihålorna, mitt huvud värker och ögonen rinner. Underbart, underbart! Jag som har föreställning på stadsteatern om 3 dagar, alltid ska det hända något negativt innan föreställning...morr. Aja bara till att inta drömmarnas värld och all den sömn jag ska ta till vara för att bli frisk, för nu jävlar!

Klasskampen idag gick ju som väntat, vår klass var ju seriösa i alla grenar och vann ju såklart! Fast nej, det gjorde vi ju inte. Walk over på de flesta grenar men en andra plats i Volleyboll, inte dåligt och riktigt bra kämpat killar!! Go Robert, Marcus, Erik och Miran!! S2IDD:s stoltheter!

En liten söt Elitklass vann (förvånad? nej) och jag fick fota dem små kämparna så nu kommer mina bilder hamna på hemsidan, hehe. Min stora insats i denna kamp!
Bilder kommer imorgon! :)

Nu: Sova, vila och imorgon blir det pluuuuuuuugg.

Love is Patience

Kul att jag trodde vi hade nationella, hörförståelse, i tyska idag men ikke sa nikke, det ska vi tydligen ha på fredag! Kul att folk berättar det för mig?! Så till min underbara skola drog jag mig, sjuk som ett djur och blev såklart sämre av den lilla kraftansträngning, kul. Det har iaf inte regnat idag, tur det! Annars hade jag blivit arg som ett bi.
Imorgon är det skolkampen, eller den så kallade "klasskampen". Celsius har ju blivit petade av Fyrisskolan och Rosendal, bara för att vi är bäst. Bara att accepterar att vi är elit ;). Vi ska kicka ass med vår lilla cp-klass. Kubb blir min och brudarnas gren, hade jag mått bättre hade jag kört brännboll också, men så kul ska vi inte ha det. Kan ju blir sjukstugan nästa liksom!

Nej dags att ta mitt pick och pack och krypa till kojs med maja i mina öron, mys-musik på hög nivå!

GO CELSIUS!
Dancing in the moonlightDet kommer att försvinna.


That's why you're beautiful

Ibland känns det kanske som att det inte finns någon väg upp. Att något alltid trycker ned dig och du ser ljuset försvinna. Jag kände det förut, jag känner det ibland men inte lika mycket. Du fick mig att orka upp, med dina ord, med din närvaro och din musik. Det fick mig att orka och det kommer få dig att orka. För även om du kanske har svårt att se det så är du så himla stark. Tillexempel ditt tal, där fick man se hur du varit och blivit den person du är idag. Även om din självkänsla och ditt självförtroende inte är det bästa (bara enligt dig själv) så ser jag en stark, vacker, underbar skönhet och vän. Det är din musik man lyssnar på för att få styrka och om man vill bli glad, det är dig man kan prata med och efter ord från dig känns allt mycket bättre. Att du är vacker att titta på gör det bara bättre. Du är en underbar vän som betyder så himla mycket för mig och vår vänskap har bara vuxit starkare efter allt som hänt, från att ha pratat lite ibland så pratar vi nu varje dag och ses vi inte, är vi ändå bara ett litet sms bort. Det stöd jag fått av dig ska jag ge dig. Jag tror på dig och bara du tror på dig själv och kör så kommer du fixa allt, det vet jag.
Fina fina vän, du betyder <3


It's a good thing

Jag drömde en dröm. En dröm om dig. Förut har det alltid varit så jobbigt eftersom att jag har saknat, längtat och hoppats och visst det gör jag väl någonstans fortfarande men när vaknade imorse så kände jag en känsla jag aldrig känt förut. Jag kände tomheten från förr men också en lättnad. Det kändes som att något försvunnit, och då på ett bra sätt. Jag kände en styrka jag inte känt på väldigt länge, den styrkan jag så länge letat efter. Allt stöd, all musik och all kärlek har äntligen nått och gått in och omvandlats den styrka jag behöver. Nu när det det funkar är det dags att ta tag i allt annat, bara att köra.

Listen to this, It's really really good. Love you girl. <3
När lyckan är som störst

För 9 år sedan träffade jag världens bästa kompis. Liten, blond och blåögd klev hon in på Gläntan och till en början umgicks vi inte alls. Någon gång under sluten av 2:an och 3:an började vi så smått prata och första gången vi var hemma hos varandra var både spännande och nytt men också lite nervöst. Jag tror aldrig vi har haft något riktigt bråk, lite små tjafs och olika åsiker har vi ju såklart men det går liksom inte att bli arg på dig. Om vi nu blir det så började vi ändå skratta efter en stund och sen är allt bra igen. Hos dig kan man gråta, skratta, skrika, få utlopp av sina känslor, kunna vara sig själv till tusen. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och genom de motgångar vi haft, blir vi bara starkare och vänskapen bara växer. Du är min syster, du är min andra halva, du är lika värdefull som min familj. Om någonting har hänt kan vi läsa av det på ett sms, kroppsspråk, vi behöver inte ord för att förklara saker och ting. Våra små äventyr, alla skrattanfall, allt, det kommer aldrig att glömmas och kommer därför alltid bestå. När jag fick reda på att du var hemma efter sjukhusbesöket blev jag helt lycklig, jag visste då att du var okej. Jag oroar mig men det är för att förlorar jag dig, förlorar jag mig själv.

Min fina fina vän, älskar dig! Hoppar du så hoppar jag, don't forget that <3

I sommar, då jävlar. Party-brudarna på nya äventyr!!
River flows in you

Älskade vän. Bli frisk. Saknar dig som fan. <3Det kanske måste få göra riktigt ont, så ont att man nästan inte kan ta sig därifrån, för att sedan läka. Jag vet iaf att jag har världens bästa vänner och världens bästa storebror, älskar dig.

I never thought that I'd fall apart, the way that I am, and now I'm in pieces

Nationella i Tyska steg 4 gick helt okej, iaf skrivdelen. Skulle skriva en uppsats om sitt ursprungsland, mitt är ju Colombia så det var intressant att fnula ut något att skriva på tyska om detta stora land. Läsdelen var ett skämt, skrattade mig igenom provet samtidigt som jag sov, heja mig. Fattade fan inte ett skit, aja så kan det gå!
Snart ska jag bege mig till danssalen i Salabacke för att repa inför föreställningarna som är 29-30:e maj! :)
Så varmt! Trodde inte det skulle bli någon sol idag men titta så kul!

Här kommer lite bilder ifrån helgen, Mors!
©Gabriella Gordh på alla bilder om inget annat anges.vackra vackra vän.

ESJST

HAHA
Denna dag kan man skratta bort och bara glömma, haha. Nationellt prov i Matte B, ett skämt. Jag skrattade mig igenom provet, jag kan det vet jag men vette fan var kunskapen tog vägen, min hjärna har sommarlov. Sedan var det samhäll, min sov-lektion. Somnade dock inte idag men gjorde ändå ingenting vettigt, så kan det gå. Håltimme till tyskan och jag och Mika skulle plugga tyska grammatik, haha det gick ju, eller?
Tyska lektionen var ett skämt och inte blev jag klokare av vad Dr.D. snackade om, improvisation på nationella imorgon? Javisst!

Nationella imorgon som sagt, sedan blir det lektioner och sist men inte minst rep med dansen, zala is going to kill us..hehe.

Inte många dagar kvar nu av denna helvetiska vecka, min fredag kommer bli rolig (måste göra en pp kom jag på, oups!). Bara att kämpa på!! Wohooooooooo.Jag var ute och sprang idag, vilket flyt jag hade!! Wosh asså.

vilket dygn..

Ja rubriken talar väl nästan för sig själv. En kväll som skulle varit film och myskväll med lilla crewet JGDM blev minnesluckor och en spårad blandning människor hemma hos Vinnars i Norby, haha tjocknice! Var där och badade, åkte till skarholmen i en fullsmockad bil (jag satt i bakluckan), seglade med Vinnars båt, bastade, snackade och hade det mycket trevligt! Sedan packade vi in oss i bilen igen och åkte tillbaka till Norby. Te, mackor och massa mys till majas underbara sångröst, oh så underbart duktig du är! <3
Vinnars stack och jobba så vi kollade film medans vi väntade på hans återkomst. Somnade några gånger men lyckades hålla mig vaken till vinnars kom hem runt 03 tiden. Då började det. Vi drack lite som sedan blev mycket som sedan blev FÖR mycket. Minnesluckor, otrevligheter och däckande i soffan, fin natt! Eller... Tack räddande ängeln Martin som fick ordning på saker och ting och som räddade mig från undergång (haha), skyldig dig en gentjänst, BIG TIME!
Nu mår man ju inte särskilt bra och man vill helst bara lägga sig ned och sova till morgonen men måste sätta igång med pluggandet snart. Lite mat ska man väl få i sig även om det verkligen inte lockar..

Kul att mitt internet tycker om mig idag...eller inte...

I'm miles from where you are

Det finns en film jag så otroligt gärna vill se. Den heter "Dear John" och ska vara jättebra men otroligt sorlig. Har sett trailern och gud så fin den verkar! Samma regissör som filmerna "The Notebook" , "The Last Song" och " A Walk To Remember".

Här kommer alla trailers hihi.


set the fire to the third bar

Drömde, drömde en dröm, eller var det kanske en mardröm? Jag såg ditt ansikten, du talade till mig och du log. Sen försvann du och lämnade tomheten efter dig. Det är svårt, det blir bättre men alla minnen består, det kommer dem alltid att göra, jag vill inget annat. Det är bara svårt just nu.

Afrikanska snyggningen Yasmine var här idag och räknade matematik för fulla muggar! Vi utnyttjade vår långhelg till fullo! Rickard borde vara stolt över oss, eller? Sedan pimpade snyggningen mina naglar så nu är de finifini! Sen kom finaste Amanda och vi myste, pratade, åt god mat och hade det bara super bra, som alltid med dig! <3
Blev left alone en stund men sedan anlände majsimaj med sitt glada humör, underbara sångröst och mycket mysfaktor på det! <3

Imorgon blir det plugg hemma hos tvillingarna tillsammans med tony och sedan bär det av till kvinnan myten legenden Julia Koch, mycket angenämt!;) Blir prat och massa mys! Saknar dig baby <3.Hoppar du, hoppar jag. Glöm inte det <3

tillsammans klarar man alltVet du hur bra du är? Så bra att det inte går att beskriva <3

When I look at you

Modevisning på GUC idag igen, denna gång gick det dock mycket mycket bättre! Satte dansen och gjorde bara eeeeeeenstaka små fel, sånt som inte syns tack och lov!
Efter visningen, där man för övrigt anlände till, ful som ett as, fick bli stylad av elever från stylistlinjen på Fyrisskolan, jätteduktiga och SÅ snyggt det blev! Tack!
Väl hemma väntade plugg, idrottsteori och samhällskunskap. Somnade ett antal ggr och bryggde starkt kaffe för att hålla ögonlocken uppe, gick hyfsat bra. Julia älskling mådde dåligt i sin mage så vi två fick inte ses idag, tråkigt!! <3 Så det blev bio, The last song, med maja istället, mysigt det med! <3 Blev lite av en maja-helg tihi.
Filmen fick en att gråta floder, och då menar jag FLODER! Fick en att tänka, hoppas och tro på det overkliga. Jag vet iaf vad jag ska göra, skrämmande men nödvändigt, just got to do it.

Här kommer bilder! (:

©Gabriella Gordh på alla bilder om inget annat anges.
Finaste finisarna! <3 PDC

Imorgon vankas teater, plugg med martin och kanske julia och sedan maybe mys med maja, sicken helg!


hmm

Sitter just nu i skolan och sover. Har inte varit såhär trött på ett bra tag..orken finns någonstans, vet bara inte var. Min kropp är övertränad och gör ont hur jag än gör, och ändå måste jag prestera både psykiskt och fysiskt, fy fan. Vill bara åka bort, långt långt bort. Bort från allt, att dansa är inte ens roligt längre, då har det gått för långt.

Nej kanske dags att försöka sluta klaga och bara kämpa? Snart sommarlov och sedan ska vi börja vårat tredje och sista år..scary shit.förvirrande, oro, stress, du gör det inte bättre..


Before we come undone

En tomhet inom mig fylldes av något nytt men underbart. Det underbara varade ett tag men plötsligt var tomheten där igen och jag förstod inte riktig hur. Var det en dröm eller hände det verkligen på riktigt? Det är som ett litet mörker som gör att nätterna blir mörkare, tankarna blir fler och allt känns konstigt och det som försvann börjar komma tillbaka. Våren hjälpte men inte tillräckligt. Tillbaka på ruta ett och det skrämmer mig. Vad gick snett?

I’m just trying to understand
who I was and who I am,
but you are changing just the same.
So can you tell me who’s to blame?
Could we put our weapons down,
just to figure this out now
If you say that it's too late,
those are words my heart can't take.
And this night is out to kill,
and if we let it will.
Could be both forgive somehow.


Live like we're dying

Valborg 2010 och bilder från hela helgen var det ja, orkar inte skriva en uppsats om denna underbara helg utan låter bilderna tala för sig själv ;D Underbart med er alla <3


time

Valborg 2010, finns det så mycket att säga förutom GALET NICE! Onyktert som fan och jag och julia sprang ju runt som drägg men gudars så mycket party det var! Jag och julia kan det där med att få igång festen på riktigt ;D
Nu ska vi dra vidare på nya äventyr! Blir mys och chill hos Katrina, nice!

Hejsvejs så länge! När jag kommer hem så blir det bilder och uppsats om min valborg, vänta ni bara!


RSS 2.0