det fina i tillvaron

och lovet gick och nu är det slut. Det är jobbigt. Jag har gjort mycket fint under veckan vilket jag nu ska dela med mig. Jag har umgåtts med underbara vänner som får mig att bli en starkare person, det tackar jag för! Jag har för första gången fått känna på hur det känns att svimma. Intressant men jävligt obehagligt. Jag har pussat på simon, pluggat ytterst lite men lite iaf (det är ju tanken som räknas!), lyssnat på klassisk musik, fått fina presenter från världens finaste vän som kom hem från bangladesh, jag har lyssnat på underbar musik som får det att pirra till i hela kroppen, jag har fikat och bakat paj med världens bästa lillasyster men mest av allt har jag bara njutit av tillvaron.

Imorgon ska jag börja med mitt 30 dagars projekt här i bloggvärlden, kanske någon som finner det intressant. Vem vet.


kreativt simon..kreativt ;)ett kärt återseende

Johanna är nu hemma från Bangladesh. Träffa den vackra tösen och en annan vacker tös vid namn Maja efter lunch.  Kollade skitfina bilder, underbara filmer och fick en present jag är helt in love with. Älskade vännen min, du är alldeles för bra! Sen tog jag mig i kragen och städade hela mitt rum. Det behövdes, big time. Klockan 18 bar det av till domkyrkan för mässa med Amina. Vi skulle observera en gudstjänst för att få material till våra religionsuppsatser. Det var intressant och ganska mysigt. Cyklade sedan hem i den sibiriska kylan och kröp under en filt direkt när jag kommit innanför ytterdörren, minus 15 ute. Det är typ inte ens okej. Resten av kvällen har spenderats framför denna otroliga burk, har skypat med simpanlimpan och även hunnit med att redigera lite bilder.

Imorgon väntar naturkunskapsboken och en tadetlugnt-dag medans alla andra röjer loss på bj. Känner att jag måste få tillbaka mitt sinne för party. Jaja, det får komma när det kommer.


long time no see

Igår var det innebandyturnering i skolan. Jag mådde piss pga min förkylning som så underbart slagit till så efter ett tag åkte jag hem. Det bjöds även på dans av elitbrudarna och musikframträdande av världens bästa maja, så himla bra du är, det föll en tår från mitt öga ska jag säga dig. PUSS!

Hade mys på kvällen med elli som tog hand om mig, kärlek.

Idag har jag varit hemma. Aptitlös och allmänt död. Kul. Kul. Kuuuul. Imorgon måste jag masa mig till skolan..."göre göre fast du inte vill...."

såhär fräsch var jag idag innan sjukdomen slog till i min kropp och skalle...

och såhär har min dag sett ut idag....fancy life

alla hjärtans dag

Det var såhär jag spenderade min hjärtedag. Först tassade jag runt i skolan och spred kärlek, det var mysigt. Sen åkte jag hem, myste med simon och skrev simons top tio som han fick i ett kuvert. Tack melvin för den otroligt bra idén! :)

Melvins bilder de två första
Haha älskar dig <3

hey dude

shorts shorts shorts shorst and some other stuff I found in my wardrobe


so damn cool

I fredags hade jag fotografering med yasmine. Här är resultatet och fan så nöjd jag är.
Babe, du är bäst, love ya <3
Äntligen hemma efter en trött utbildning på igu. Gav den mig något? Svar: Nej. Jag har nu slösat bort en helg på absolut i n g e n t i n g...tack Igu, tack. Skola imorgon, fy vilken deprimerande tanke.

But I know something that some can't understand


ganska lite helt okej trött en måndag jao. Nytt linne, I like it. Geo plugg i ensamhetens ensamhet.

like no like yesJag tänker på dig syster. Krya på dig, massvis. Älskade du.

Here comes a regular

Jag typ kommer sakna Johanna galet mycket. Bangladesh till den 20:e, det är typ inte ens länge, men tillräckligt länge för mig.

Igår gjorde jag naturkunskapsprov, jag kände att jag typ rockade lite på det, känns bra asså. Jag gjorde lite makeover av mitt rum också och pluggade absolut ingenting. Må kanske varit dumt men jag tycker att jag förtjänat det lite.

Geografi och svenska var det ja...just det, det hade jag glömt.

Love & Rockets

Bild från när jag, världens bästa vän och pojkvän besökte Ikea. Du är bäst FF.

And everybody wants to be special here
They call your name out loud and clear
Here comes a regular
Call out your name
Here comes a regular
Am I the only one here today?

RSS 2.0