efter regn kommer solsken

Ingen bra natt. Sov bajs. Mådde piss. Drömde mardrömmar. Ringde simon. Kände mig ensam. Dödade en mygga. Sen vaknade jag. Alldeles för tidigt. Men idag har jag iaf gått på stan med Ida och fyndat massa fint! Mobilskal till min htc, fränt som fan! Ett par snygga och tunna shorts på vero moda, ett snyggt linne på Carlings och ett linne på New Yorker som var tunt och fint och passade perfekt till mina shorts, fett.
Nu är det dags att börja ta itu med pluggandet, känner mig faktiskt lite taggad för ikväll får jag min belöning. För ikväll är det so you think you can dance, inspo inspo inspo inspo!!!jag tänkte. Sen tänkte jag lite till. Det slutade med att jag tänkte för mycket.

Har jobbat och slitit som ett djur de senaste dagarna. Försökt varit till lags på alla håll och kanter. Det är svårt när man har flera olika liv, känns det som iaf. Fick bara ut ca 2500 i lön för juni, sög ju get. Måste ju betala räkningar och blaaaaa blaaaa. Pallante. Jaja nu blev det mycket klagande här men vad är inte en blogg till för? Jo klagande, hehe.

Skriver igen när jag muntrat upp mig. Imorgon ska jag iaf plugga och gå en snabbis på stan med ida.
Jobb 7.30-14.30 lördag-söndag. Kul liv. Kul. Jag får iaf träffa julia på söndag kväll. Behövs!Saknar dig finaste vännen. Jag hoppas du har det bäst där borta i Turkiet! PUSS

fast för evigt
Just nu är jag förkyld. Inte så att jag ligger däckad och inte kan andas utan mer att jag har svårt att sova och att bihålorna gör ont. Vila imorgon sen ut till Ida för att ladda inför jobb på torsdag. Jobb torsdag och fredag sen fri ett tag till. Då blir det bio med underbara människor och sen firar jag och älskling 1 år på söndag! Älskar att vara kär.

Dags att slänga ihop en fruktsallad och ta det lugnt vid teven. Honungste <3

you found me

Ja var hittar man mig? Kanske på en parkbänk eller varför inte på en busshållplats i väntan på att få åka bussen hem från jobbet. Jag har åkt mycket lantisbuss på senaste tiden, jobbat rätt mycket och njutit av den lilla ledighet jag lyckats få under detta sommarlov. Jag är sliten, trött men rätt så glad. Jag tjänar pengar, jag får jobba med härliga arbetskamrater och ibland går saker helt enkelt min väg och jag tycker nästan 100% om mig själv. Just nu längtar jag dock till helgen då jag äntligen kan få pusta ut och försöka få lite tid till att kunna ge kärlek och fokusering till 100 % på mitt förhållande. Allt känns så stressigt kring det just nu, beror antagligen på att vi båda jobbar som tokar men bara för det ska ju inte känslor och fokusering glömmas bort mitt i alltihop.

Idag har jag iaf spenderat min lediga tid på stan och fika med julia! Det var mysigt och kul att träffa henne igen! PUSS.

Nu ska jag bege mig till sängs för att få lite sömn innan klockan ringer 06.00...


RSS 2.0