close to me

Idag har jag jobbat, svettats, åkt en NY lantisbuss som hade luftkonditionering så att det blev 18 grader på bussen, HEAVEN! Jag har ätit god mat, druckit gurkvatten, pussat på simon en liten stund och sen har jag redigerat bilder och chillat på ansiktsboken. Jag tycker om att vara lite ledig iaf.
Imorgon ska jag på stan med yasmine, girls going wild! REA REA REA, mums.


say hello to the sun

uppdateringen är usel här. Jag vet. Men jag har "sommarlov" och jobbar rätt mycket, annars så chillar jag bara galet och lägger iaf tankekraft på min rest från skolan. Idag är det 25 grader ute och jag håller på att tyna bort haha. Ska på stan och kolla in sommarrean med JV och sen ska vi kolla fotboll, SVERIGE VS COLOMBIA!!! Kan ju fan inte bli mer spännande!!! Sen drar jag till landet och inväntar morgondagen då jag jobbar 7.30- 14.30.

Okej det kunde inte blir mer ointressant men det är iaf så här mitt liv ser ut just nu, inte så fantastiskt haha.

Vi hörs när vi hörs, midsommarbilder kommer senare!


waiting outside the line

Update sedan sist. Det är sommar, jag börjar jobba på onsdag. Jag vill och inte vill. Jag håller på att utveckla min kreativitet genom fotografering. Nog håller jag på att utvecklas alltid. Men jag förstår inte riktigt hur jag ändå inte kan bli riktigt nöjd med saker om ting, hur jag inte kan vara nöjd med mig själv, hur jag ständigt klankar på själv utan anledning. Det är rätt frustrerande eftersom jag inte har någon anledning what so ever. Jaja snart släpper väl det också.
Jag fick iaf maja att gråta när jag gav henne min present i form av en dans till fix you och ett litet sentimentalt tal höll jag också, joråsatte. Sen fick jag yasmine att gråta när hon fick se bilderna jag redigerat från fotograferingen med henne och adam. Jag är kanske rätt bra ändå.


Jag saknar dig redan.

bebis

Som ett barn på julafton; min blixt är äntligen i min ägo <3


Next to you

Än så länge har mitt sommarlov(?) varit helt underbart. Träffat underbara människor, spenderat pengar, chillat, solat galet och bara tagit det lugnt. SÅ skönt. Imorgon ska jag bege mig till mygglandet och mysa med älskling. Ska bli skönt att komma bort från stan lite. Sen blir det friskis med JV på söndag, äntligen träning!!! Behövs...

Träffade finaste carin idag, så värt, så bra. Har verkligen saknat henne! Vi stekte i trädgården, bakade kladdkaka och bara njöt av ledigheten. PUSS!


Studenten 2011, fler bilder på fejjan

Jag är så lycklig. Så lycklig att jag har så underbart fina vänner som jag kommer ha med mig livet ut och att min student blev en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack alla!RSS 2.0