Freedom

Imorgon tar jag studenten. 12 långa år i skolan och jag kommer faktiskt sakna det. Inte provet, läxorna, uppsatserna och det där men gemenskapen, alla otroligt underbara vänner och otroliga minnen!
Städade rummet idag eftersom det kommer massa folk på min mottagning som säkert vill se hur fint jag fått det. Det blev nästan total makeover, haha. Usch så mycket skräääääp jag hade. Ja ja.

Imorgon står S3IDD där på sitt awesome flak och skriker, skrattar och är så jävla lyckliga!

NU KÖR VI!!!!blöh

Lyckades sätta mvg i pedagogisk ledarskap idag, nice. Ett till mvg i mina betyg, dock inte så många men man tager vad man haver. Hade även sista lektionen i engelska C idag så hejdå till det, TTYN!

Trött dag, vill bara sova hela tiden (vilket jag inte får och inte har tid med), ryggen och kroppen gör ondare och ondare så jag får väl börja hitta något smärtstillande piller snart haha.
Nu ska jag sluta gräma mig över det och börja göra något vettigt, typ läsa geografi kanske? Tja, varför inte liksom.vadå min bok har inte alls gått sönder.....helt.....

I did it

Ja, jag gjorde det där nedrans coopertestet och herregud vad glad jag är som har det ur tankarna! Kunde inte sova igår pga stressen, att jag jobbat sent och alla de krämpor tant gått och dragit på sig det senaste året. Ryggen och benen vill liksom inte fungera ihop längre, ish. Men ipren hjälpte tillslut så att jag kunde få sova lite iaf. En lektion och sen åkte jag hem och somnade, pratade med julia, träffade johanna och fick lite plugg gjort. Blir till och råplugga och skriva och ha mig imorgon, för nu är jag alldeles för trött!

Dags att ringa älskling och sen natta kudden, mmmm sova.


I won't go

Var ledig idag men hade bokat in ett dubbelpass på dalbyhemmet så jag drog dit och provjobbade. Det var jobbigt, jag hade typ migrän men gick med två jättetrevliga tjejer så kvällen gick snabbt och jag fick sluta 30 min tidigare, nice. Det börjar gå lättare att jobba, kan bero på omstrukturering av de boende där som gjort att miljön är mer trivsam och lugnare, eller så är jag för död i skallen för att orka tänka ordentligt.

Sedan jag kom hem efter att inte varit hemma på ca 4 dagar så har jag nu städat i mitt rum, bäddat rent i sängen, tagit en otroligt skön dusch och sen insett hur mycket jag måste plugga dagarna framöver, jaja life sucks. I alla fall just nu, lite halvt.

cooper imorgon, jag vill inte, jag vägrar men jag ska. Annars kommer cia hata mig mer än vad hon redan gör. Fan bara ca 2,5 vecka kvar av mina 12 år i skolan. Nu jävlar. Dags att finna den inre styrkan.


På väg till jobbet.

inside of you

Jag förstår dig men ändå inte. Det är aldrig något allvarligt, aldrig något som skulle kunna förstöra, men ändå suger jag åt mig som en svamp. Jag är skör, rädd men så otroligt lycklig. Det är väl så det ska va att vara kär.

http://youtu.be/N1RltuCpYoE


how many times will it takeBilder från en helg jag vill minnas och samtidigt glömma bort. Jag förstår faktiskt inte hur jag lyckas ibland...

.

http://olalindholm.blogspot.com/

Läsvärd!

book report and some other stuff in my head

Seg dag i skolan. Somnade lite då och då men vi lyckades nästan få klar vår film till svenskan, najs! Hämtades av älskling efter skolan och nu efter en stressig kväll men hets skrivande av engelska c så kan jag slappna av lite i den otroligt sköna soffan som finnes i simons vardagsrum, mmmmmm mys.

Nej dags att dricka te och återgå till den lugna tillvaron ute på landet, love it.


Studentskiva 2011, en upplevelse...

Igår var det min studentskiva. Började med förfest i mitt poolrum, mycket dricka, cider på min dator (den klarade sig), nomineringar och jävligt mycket ös. Gick i samlad trupp till BJ då det var dags för middag. Min middag blev inte riktigt som planerad.....3 timmar senare kunde jag gå ut från toaletterna och ösa på dansgolvet efter att Max smugglat in äppelkaka till mig...he he he. Resten av kvällen var BÄST, UNDERBAR och SÅÅÅ KUL! Untz untz! Livebandet Panetoz öste!!!!
Kom hem vid halv tre snåret och städade då bort alla burkar, glas och flaskor...undrar hur allt gick åt asså haha.

Idag har jag sovit, ätit pannkakor, fixat med engelska seminariumet med julia och sedan myst massor med världens bästa pojkvän. Imorgon är det ny dag och skola och jag känner mig inte särskilt taggad på det. Men men, bara ca tre veckor till studenten..herregud.

Blev Klassens Resursdag, AH YEAH!

RSS 2.0